Reteta siropului natural de lemn marca Madal Bal a fost creata in Elvetia. Acesta combina 6 tipuri de siropuri pure - 5 tipuri de siropuri de palmier de inalta calitate din Asia de Sud-Est si sirop de artar canadian "ochiul pasarii", de calitate extra "С+". A foste nevoie de cativa ani buni si mii de teste pentru a face un amestec care sa indeplineasca toate cerintele Programului Senzatie de intinerire.

Productia marcii Madal Bal este suspusa unui control de calitate riguros si fara compromisuri. Se foloseste numai lemn de calitate superioara si suc proaspat de arbori atent selectati, cultivati in conditii naturale, departe de zonele industriale mari si fara a fi supusi efecte chimice. Siropurile de palmier sunt produse printr-o tehnologie speciala elvetiana. Aceasta include taierea zilnica a tulpinilor inflorite ale fructelor de palmier. Acesta este un proces delicat si complicat, dar numai astfel se poate extrage sucul, care are o forta potentiala de viata mai mare.


Odata recoltat, sucul trece printr-un tratament termic special, care ingroasa siropul si il protejeaza de fermentatie. Sunt necesare 40-50 de litri extract primar de suc pentru a obtine 1 litru de produs finit. Produsul finit este durabil, cu aroma si gust placut si se dizolva usor.

Poate fi dizolvat in lichide fierbinti, fara pierderi semnificative de proprietati. In siropul natural Madal Bal este folosit suc de la 5 tipuri diferite de palmier din Asia de Sud-Est - palmier nuca de cocos, palmier arenga si palmier chitula din paduri bogate in percipitatii, palmier nipah din mlastini si palmyra din nordul Sri Lanka. Siropurile de palmier sunt produse de ferme de familie mici. Desigur, aceasta forma de productie este mai scumpa, dar permite extragerea unui sirop de cea mai inalta calitate ecologica. Sirop de artar.

Artarii trebuie sa aiba cel putin 40 de ani ca sa poata fi folositi pentru extragerea sucului. Numai artarul "ochiul pasarii", care este unul din cele 75 tipuri de artari din America de Nord, ofera suc pentru o perioada de 4-6 saptamani in timpul lui martie si aprilie. La acea vreme, padurile sunt inca acoperite cu zapada cu o grosime de mai mult de un metru, ceea ce face colectarea sucului o sarcina extrem de dificila. In fiecare dimineata, sucul este colectat in galeti atarnate in copaci. Lichidul colectat se incalzeste pe foc pana cand acesta devine de consistenta unui sirop. Pentru a preveni alterarea sucului, trebuie sa fie suficient de concentrat. Si aici sunt necesare aproximativ 40-50 de litri de suc virgin pentru a obtine 1 litru de produs finit. Aceasta cantitate este egala cu sucul pe care un artar matur o da tot anul.

Peste 90% din asa-numitul "sirop de artar", care este vandut catre publicul larg, a fost produs in mod artificial prin sirop de porumb si de zahar alb si contine, de obicei, doar 2%, sirop de artar real. Siropul de artar utilizat in compozitia de Madal Bal este sirop "clasa C +", si este de cea mai buna calitate, avand un continut mare de minerale.

PREGATIREA COCKTAILULUI

Mod de preparare a bauturii cu efect de intinerire cu Маdal Bal. Pentru a face o cana (300 ml) de bautura cu efecte de intinerire, pregatiti

1 Doua linguri de suc de lamaie proaspat stors

2 Doua linguri de sirop natural Madal Bal.

3 O jumatate de varf de cutit boia de ardei iute

4 Se amesteca ingredientele intr-un pahar (300 ml)

5 adaugati apa minerala calda sau rece

ROLUL COCKTAILULUI Bautura de intinerire – o formula pentru sanatate excelenta Componenta principala a Programului Senzatie de intinerire este bautura naturala de intinerire cu Madal Bal. Ea indeplineste o functie foarte importanta in purificarea interioara si are efect de reinnoire a corpului: furnizeaza organismului substantele nutritive necesare pentru ca acesta sa poata continua sa functioneze normal; ajuta la restabilirea echilibrului biochimic si mineral in tesuturi si celule si accelereaza regenerarea celulelor; ajunge direct in sange, motiv pentru care nu incarca suplimentar sistemul digestiv; ofera o cantitate mica de proteine, lucru care imbunatateste si mai mult procesul de purificare; constituie un mediu lichid esential pentru eliminarea eficienta a deseurilor de produselor alimentare din sistemul nostru intern; acidul ascorbic (vitamina C) din lamai ajuta procesul de purificare, actioneaza ca un instrument intern pentru a ajuta la eliminarea excesului de grasime; boiaua de ardei iute accelereaza metabolismul, stimuleaza circulatia sanguina si procesele de curatare; energia vitala a siropului de palmier si de artar, extras din arbori din mediul natural, reimprospateaza si consolideaza functiile vitale ale corpului nostru.

RECOMANDAM ALIMENTARE TREPTATA

Sucurile se consuma pana la 7 minute dupa preparare. O gura plina se amesteca de 32 de ori inainte de a inghiti. Se bea apa masurata, 30 de grame/ per kg greutate. De exemplu, daca greutatea dumneavoastra este de 80 kg. X 0.03. = 2400 de litri de apa pe zi. Este de dorit ca apa sa fie fiarta. Nu este recomandat consumul simultan de apa si fructe. Trebuie sa existe un interval de 30 min. intre consumul de fructe si apa. Apa sa bea cu pana la 30 de minute inainte de mese si la 1 ora dupa mese. Este important pentru stomac sa aiba un repaus de cel putin 3 ore dupa fiecare masa. In timpul alimentatiei treptate, evitati alimentele prajite, bauturile racoritoare, produsele de patiserie, alcoolul este STRICT INTERZIS!

Consumul prematur de alcool, cafea, carne, ciuperci, peste si oua este extrem de periculos pentru corpul dvs. si duce la intoxicatie! Este important ca cina sa se termine pana la ora 19.30. Fiti sanatosi, pozitivi si perseverenti, pentru a va bucura de viata! Pentru a mentine greutatea obtinuta si pentru a continua sa pierdeti in greutate sunt importante doua lucruri: alimentatie corecta si o zi pe saptamana de repaos cu siropul Madal Bal.

Folosim cookie-uri pentru a ne permite să înțelegem mai bine cum este utilizat site-ul. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu această politică. Faceți clic pentru a afla mai multe