Slabirea

La începutul anului 1980, Programul "Senzaţie de întinerire" a fost conceput ca un mijloc natural de slăbit şi de dezintoxicare a organismului. Pentru orice persoană care doreşte cu adevărat să-şi normalizeze greutatea corporală, "Senzaţie de întinerire" este un adevărat cadou mult aşteptat: un program care se aplică uşor, care şi-a dovedit eficienţa, fiind absolut inofensiv, plăcut, şi înainte de toate – un program absolut natural.

Programul "Senzaţie de întinerire" nu se recomandă persoanelor care suferă de anorexie. Iar dacă greutatea dumneavoastră corporală este puţin sub norma acceptată, trebuie să ştiţi că în timpul programului veţi pierde numai o greutate egală cu celulele afectate, bolnave, cu cantitatea lichidului mucos, colesterolului rău, toxinelor şi resturilor inutile organismului. Ceea ce veţi câştiga este dezintoxicarea organismului şi însănătoşirea corpului. În cazul în care greutatea dumneavoastră este sub normă, veţi constata că aţi slăbit puţin, dar după încheierea programului vă veţi normaliza greutatea. Studiile efectuate arată că 70% dintre persoanele care au aplicat programul, au slăbit cu 5 sau 10 kg pentru o perioadă de o lună, iar restul de 30% - între 3 şi 5 kg. În timpul aplicării programului "Senzaţie de întinerire", corpul îşi identifică echilibrul firesc, scăpând de kilogramele în exces. Slăbirea se datorează în primul rând "toprii" celulelor adipoase, unde sunt stocate majoritatea toxinelor. Ţesuturile sănătoase rămâne intacte.

Natural Tree Syrup

Studiile efectuate arată că 70% dintre persoanele care au aplicat programul, au slăbit cu 5 sau 10 kg pentru o perioadă de o lună, iar restul de 30% - între 3 şi 5 kg. În timpul aplicării programului "Senzaţie de întinerire", corpul îşi identifică echilibrul firesc, scăpând de kilogramele în exces. Slăbirea se datorează în primul rând "toprii" celulelor adipoase, unde sunt stocate majoritatea toxinelor. Ţesuturile sănătoase rămâne intacte.

Un alt avantaj al programului este faptul că de obicei se menţine greutatea obţinută în urma slăbirii. Spre deosebire de alte diete, scăderea în greutate nu se datorează eliminării apei din organism. Majoritatea dietelor care vă promit o slăbire drastică (de exemplu - 4 kg în 2 zile), contează pe eliminarea unei anumite cantităţi de apă, care ulterior se recuperează foarte repede. Scăderea în greutate cu ajutorul programului "Senzaţie de întinerire" însă, se datorează dezintegrării lipidelor şi celulelor bolnave, bătrâne.

Folosim cookie-uri pentru a ne permite să înțelegem mai bine cum este utilizat site-ul. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu această politică. Faceți clic pentru a afla mai multe